Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (TKEAT)

Karttaa ei ole saatavissa

Aika
29/09/2021
00:00


Esittely

Integroi data-analytiikka osaksi liiketoimintaa ja päätöksentekoa! Koulutuksessa opit data-analytiikan työkalut sekä selvität hyödyllisimmät data-analyysin käyttökohteet organisaatiossasi. Koulutuksen jälkeen hallitset palvelumuotoilun menetelmät integroidaksesi data-analyysin osaksi liiketoimintaa ja koko organisaation tekemistä.

Data-analytiikalla kannattavampaa liiketoimintaa ja asiakasarvoa!
Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa, mutta data hyödyttää vain, jos sen tulokset yhdistetään suoraan liiketoiminnan kipupisteisiin, strategisiin tavoitteisiin ja mittareihin. Koulutuksessa luot asiantuntijoiden ohjauksessa organisaatioosi dataanalytiikkajohtoisen liiketoimintamallin.

Tavoite

Tavoitteena on, että dataanalyysin tulosten perusteella todella kehitetään toimintaa, mikä tuottaa asiakasarvoa ja parantaa liiketoiminnan tulosta. Opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmistä, datan visualisoinnista sekä mittariston määrittelystä. Oivallat käytännön esimerkkien kautta, millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin dataanalytiikan työkalut voivat tarjota ratkaisun.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus sopii mm. data-analyytikoille sekä liiketoimintaa kehittäville asiantuntijoille, kehittämispäälliköille ja keskijohdolle.

Suorittamisaika

Koulutuspäivät: 29.9.2021, 20.10.2021, 26.1.2022, 16.2.2022, 27.4.2022, 18.5.2022, 28.6.2022, loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin.
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Sisältö

Opit palvelumuotoilun menetelmät, joilla varmistat, että uusi liiketoimintamalli palvelee parhaiten organisaatiotasi ja sen asiakkaita. Opit mm. yhteiskehittämisen ja ketterän kehittämisen menetelmät sekä Design Thinking -filosofian ja työkalut. Kehität liiketoimintamallia erilaisten Canvas-työkalujen avulla.

Koulutuspaikka

Teams / Rastorinstituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Koulutusohjelna esite
Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto_Rastor_esite

Lisätietoja: Liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie, Rastor-instituutti, tuomo.talvitie@rastorinst.fi
Esittely ja ilmoittautuminen 1.9. mennessä Rastorin sivuilta: https://www.rastorinst.fi/koulutus/data-analytiikka-liiketoiminnassa-tuotekehitystyon-erikoisammattitutkinto/
Infotilaisuus: 1.9.2021 klo 13.00-14.30 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
Infotilaisuudessa käydään läpi kaksi tuotekehitystyön erikoisammattitutintoa: Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (TKEAT) ja Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.