Tulanetille etsitään toiminnanjohtajaa – kiinnostavatko kunnianhimoiset haasteet?

Tutkimuslaitosten yhteenliittymä Tulanet on kymmenen valtiollisen tutkimuslaitoksen yhteistyöfoorumi. Sen tehtävänä on vahvistaa tutkimuslaitosten asemaa osana Suomen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojärjestelmää sekä parantaa tutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta, tuottavuutta ja kansainvälistä kilpailukykyä. Tulanet koordinoi laitosten näkökulmia tiede- ja tutkimuspoliittisissa asioissa. Se vahvistaa myös yhteistyötä tutkimuslaitosten välillä sekä korkeakoulujen, elinkeinoelämän, hallinnon ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tulanetille haetaan nyt uudelle viisivuotiskaudelle toiminnanjohtajaa, jota kiinnostaa laaja-alainen ja haasteellinen tehtävä suomalaisen tutkimuskentän näköalapaikalla. Toimikausi on määräaikainen vuosille 2023–2027. Hakuaika päättyy 26.9.2022.

Haku on tarkoitettu Tulanet-yhteenliittymään kuuluvien tutkimuslaitosten henkilöstölle.

Kiinnostuitko? Lue lisää hakuilmoituksesta:

suomeksi

in English

på svenska