Kansainvälinen tutkimusyhteistyö Trumpin ja Brexitin aikakaudella – Miten käy planeetan terveyden? Kutsuvierasseminaari tieteen vaikuttajille

 

Aika: Keskiviikko 23.10.2019 klo 13:30 – 19:00
Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki

Tieteen Vaikuttaja -seminaari tulee jälleen. Tänä syksynä sen aiheena on Euroopan, Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen välisen tutkimusyhteistyön muuttuvat mahdollisuudet Trumpin ja Brexitin aikakaudella.

Tilaisuuden pääpuhujat tulevat Barcelonasta, Iso-Britanniasta ja Washington DC:stä.

Tule kuulemaan miten uusi, nouseva tutkimusala Planetary Health onnistuu kokoamaan yhteen maailman tutkijoita nykyoloissa. Mitä teemoja ihmisen ja sinisen planeetan terveyttä ja hyvinvointia selvittävä uusi tutkimusala nostaa esiin? Miten valtion tutkimuslaitokset osallistuvat laajaa kansainvälistä yhteistyötä vaativaan tutkimukseen?

Kutsumme Tieteen Vaikuttaja -seminaariin tutkimus- ja rahoittajaorganisaatioiden johtoa, päättäjiä, johtavia tutkijoita ja asiantuntijoita sekä tutkimustiedon hyödyntäjiä. Tilaa itsellesi kutsu ke 23. lokakuuta klo 13.30–19 pidettävään kutsuvierasseminaariin tästä linkistä, niin saat tilaisuuden ohjelman ilmoittautumislinkkeineen syyskuun alussa.

Lisätiedot:

Tieteen Vaikuttaja on päätöksentekoa tukevan tutkimuksen vuotuinen foorumi, jonka järjestää tänä vuonna Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Tutkimuslaitosten yhteenliittymä Tulanet.
Tilaa kutsu tapahtumaan