Kuinka tutkimuksella luodaan kilpailukykyä ja hyvinvointia? Miten tutkimuslaitokset varautuvat kriiseihin? Miltä näyttää matka hiilineutraaliin Suomeen ja Eurooppaan? Tutkimuslaitosten yhteisessä Twitter Livessä otetaan vielä yksi kuppi kahvia ja tarjoillaan tuoreita tutkimukseen pohjautuvia näkökulmia päivänpolttaviin aiheisiin.

Ota vielä santsikuppi ja aloita aamusi tutkimuksella! Elokuussa Tulanetin Twitter-tilillä (@TulanetFi) käydään tiukkaa tutkimukseen pohjautuvaa keskustelua, kun Suomen eturivin tutkimuslaitosten edustajat kerääntyvät saman pöydän ääreen. Kahvikupillisen aikana tutkijat ja tutkimuslaitosten johtajat puivat tämän hetken tärkeimpiä teemoja, kuten kilpailukykyä, hiilineutraalisuutta ja hyvinvointia. Keskusteluja voi seurata suorana Tulanetin Twitter-tilillä aina tiistaiaamuisin klo 9.

Santsikuppi-keskustelujen teemat:

Tiistai 11.8. klo 9: Miten tutkimus luo kilpailukykyä Suomelle?
Tiistai 18.8. klo 9: Mitkä ovat seuraavat askeleet kohti hiilineutraalisuutta?
Tiistai 25.8. klo 9: Miten tutkimuslaitokset varautuvat hyvinvointiamme uhkaaviin kriiseihin?

Santsikuppi-keskusteluissa mukana VTT, Työterveyslaitos, Maanmittauslaitos, Geologian tutkimuskeskus, Suomen ympäristökeskus, Luonnonvarakeskus, Ilmatieteen laitos, Ruokavirasto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Säteilyturvakeskus. Keskusteluja moderoi Kaskas Median Maria Ruuska.

Santsikuppi -keskustelujen tallenteet (tulossa)